09 februari 2024

mijn Catteeu - ons eigen communicatieplatform

Wist je dat…

…wij ons eigen communicatieplatform hebben?

 

Op onze website kan je via het tabblad “mijn Catteeu” inloggen op ons eigen communicatieplatform, speciaal ontworpen om jouw bouwervaring soepel en transparant te laten verlopen. Hier vind je alles wat je nodig hebt, van afspraken en deadlines tot eventuele extra werkzaamheden en foto’s.

Hier kan je als klant alle informatie terugvinden over je woning, op elk moment van de dag. Hier kun je afspraken plannen, keuzes maken, foto’s bekijken van de vooruitgang, ondertekende contracten uploaden en communiceren met je persoonlijke klantenbegeleider. Met automatische herinneringen word je op de hoogte gehouden van dringende keuzes en deadlines. Bovendien biedt het platform een overzicht van min- en meerwerken, zodat je altijd op de hoogte bent van eventuele aanpassingen.

Na de oplevering van jouw nieuwe thuis zal er het extra tabblad 'service & nazorg' beschikbaar zijn. Hier kun je alle vragen en opmerkingen achterlaten voor jouw persoonlijke klantenbegeleider. We begrijpen dat zelfs na de voltooiing van de werken er behoefte kan zijn aan ondersteuning, en daarom staan we altijd voor je klaar om te helpen.  Bij Bouwonderneming Catteeu blijven we toegewijd aan het leveren van uitstekende service, van begin tot eind, en verder!