Bouwonderneming Catteeu - jarenlange ervaring

over ons

Bouwonderneming Catteeu bv profileert zich al 32 jaar als een dynamische en betrouwbare partner voor al uw bouwprojecten in de Westhoek. Wij beschikken over een hecht én ervaren team dat al uw wensen tot in de puntjes verzorgt.

We bieden als polyvalent aannemer een totaalpakket aan: van afbraak tot opbouw, van kelder tot dak en van ruwbouw tot afwerking. Ook voor particuliere woningen of afzonderlijke aannemingen kunt u op ons rekenen.

 

aanbod & coördinatie

Wij verzorgen de ruwbouw maar coördineren ook de volledige afwerking. Bouwonderneming Catteeu heeft niet alleen een jarenlange ervaring in allerhande bouwstijlen, maar realiseerde ook diverse gebouwen in opdracht van projectontwikkelaars of de overheid.

 

 

We bezorgen u  een correcte en gedetailleerde offerte, dit is het fundament waarop we samen verder bouwen. Tijdens het bouwproces garanderen we  een uitstekende werfopvolging met aandacht voor detail, timing en budget. We staan u dan ook met raad en daad bij op het vlak van energiezuinig bouwen. Ook de allernieuwste technieken en trends in de bouwwereld kennen geen geheimen voor ons. 

 

 

Op zoek naar een nieuwe woning ?

Bent u op zoek naar een appartement, eengezinswoning of villa, dan vindt u misschien uw nieuwe woonst in één van onze eigen projecten. Onze projecten worden met grote zorg afgewerkt in samenspraak met de nieuwe klanten. 

 

 

van ‘kleine’ aannemer tot ‘grote’ bouwonderneming

van start in Leisele

Het verhaal start in 1992. Met gezonde ambitie en passie voor de bouw wordt Bouwonderneming Catteeu opgestart in Leisele om zich kort daarna in Beveren aan de IJzer te vestigen. Deze onderneming legt zich bij de start hoofdzakelijk toe op ruwbouwprojecten en kleine renovaties.

 

 

grote projecten sturen Catteeu naar Lo

Na verloop van tijd staat Bouwonderneming Catteeu in voor steeds grotere nieuwbouwprojecten. Er werd geïnvesteerd in mensen, kennis en materiaal waardoor we tot op vandaag de meest uiteenlopende projecten tot een goed einde kunnen brengen. Zo is ook de bouwonderneming uitgegroeid tot een algemeen aannemingsbedrijf klasse 6.