appartementen + woningen 10 panden

nieuwbouwappartement Houthulst

residentie Minerva

Weldra starten wij met het bouwen van residentie Minerva een kleinschalige nieuwbouwresidentie met 8 appartementen te Houthulst. Er is 1 gelijkvloers appartement, 1 penthouse en daarnaast 6 appartementen op het eerste en tweede verdiep. Alle appartementen zijn voorzien van een warmtepompsysteem met eigen zonnepanelen. Er zijn 5 overdekte en 5 open staanplaatsen beschikbaar. Voor de fietsen voorzien we een ruime gemeenschappelijk berging. Eind dit jaar starten wij ook met het bouwen van 2 woningen op dezelfde site. 

We nodigen je graag uit op onze eerstesteenlegging van residentie Minerva te Houthulst op zaterdag 25 mei om 14u.We stellen het project aan je voor en geven het woord aan burgemeester Jeroen Vandromme. Aansluitend is er mogelijkheid om vragen te stellen. Je aanwezigheid kan aangemeld worden via het onderstaande online formulier, via telefoon of per mail.     https://forms.gle/tYemTuH3HLEqqV1q8

=> Wees er snel bij en kies alles naar eigen smaak van materialen tot afwerking! 
=> Constructieprijs onder 21% btw of 6% btw indien voldaan aan de kopersvoorwaarden. Grondprijs onder registratierechten.
=> Contacteer ons vrijblijvend om de verschillende plannen en prijzen te verkrijgen op 058 31 61 50 of via verkoop@catteeu.eu!

eerstesteenlegging residentie Minerva Houthulst