16 maart 2020

Wij dragen onze klanten op handen

Bouwen is vandaag de dag niet meer zo simpel. De planning, de coördinatie, een steeds veranderende wetgeving… het zijn allemaal elementen die je beter overlaat aan gepassioneerde kenners.

Bouwonderneming Catteeu biedt, met haar bijna 30 jaar ervaring, hét totaalpakket bouwen aan en is het allereerste aanspreekpunt voor mensen die dromen van een nieuwe thuis. Met een team van grondwerkers, metsers, tekenaars, ingenieurs en klantenbegeleiders, heeft Bouwonderneming Catteeu alle expertise in huis om die droom waar te maken.

“Wij starten van een eerste gesprek en luisteren: het budget, de stijl, de locatievoorkeur indien de klant nog geen grond gekocht heeft… Van daaruit gaan wij aan de slag. We gaan op zoek naar een architect in de stijl van de klant. Rekening houdend met het vooropgestelde budget spreken wij onderaannemers aan en verzamelen alle prijzen om zo een totaalofferte van ruwbouw tot afwerking, van ontwerp tot veiligheidscoördinatie, m.a.w. een waar totaalpakket aan onze klant voor te leggen.” aldus Hans Catteeu. “Daarbij wordt samengewerkt met onderaannemers die voldoen aan onze standaarden en die de kwaliteit bieden die de klant van ons verlangt. Wij dragen onze klant letterlijk en figuurlijk op handen.”

mijn Catteeu

Om de klant nog meer te ontzorgen lanceerde Bouwonderneming Catteeu onlangs een online bouwplatform “mijn Catteeu”. Hierop kan de klant inloggen en alle info, de planning van de bouw en de verschillende keuzematerialen bij de verschillende leveranciers terugvinden. “Via dit platform verloopt ook alle communicatie met onze klantenbegeleiding. Zo kiest onze klant zelf wanneer deze tijd maakt voor de opvolging van zijn project en wordt hij niet bestookt met verschillende mailtjes en telefoontjes doorheen de dag.” stelt de zaakvoerder.

Project in de kijker

Tussen de Ooststraat en de Hellestraat in Wervik, op het voormalige voetbalterrein van Eendracht Wervik, bouwt Catteeu binnenkort een woonzone met 48 duurzame woningen waaronder ook een aantal kangoeroewoningen. Het wordt een buurt met groene open ruimtes, die via twee toegangen vlot toegankelijk zal zijn, ook met de wagen. Door de nadruk op fiets- en wandelverkeer en een doordacht circulatieplan biedt deze woonzone een rustige en veilige omgeving.

“Met een eigen speelbos en veel groen zetten we in op een kindvriendelijke en veilige omgeving. Er is ook een directe aansluiting naar het naastgelegen schooltje, wat een groot pluspunt is voor gezinnen met kinderen.” zegt Hans Catteeu. “Voorts zullen de kangoeroewoningen op de site aangepast zijn aan de noden van rolstoelgebruikers. Zo wordt het mogelijk om verschillende generaties binnen eenzelfde familie samen te huisvesten, zonder dat de privacy van elk gezin daarbij in het gedrang komt.” Voor alle verdere informatie over de woonzone in Wervik, kunt u hier terecht.